dijous, 9 d’octubre del 2014

Anem a l'escola!!!

En Pau ja va a l'Escola Bressol!!!

El passat 18 de setembre van començar les classes a l'Escola Bressol de sota casa. Per a totes aquelles mares i pares que esteu en la mateixa etapa: Ànims!!!!

No te perquè ser un tràngol, perquè hi ha nens i nens, però és que en el nostre cas, està sent dur per a tots. Els primers dies no vam deixar a en Pau més de dues hores i, tot i això, la senyoreta ens deia que plorava. Per sort, una vegada a casa ja tornava a ser el nen feliç de sempre.

Ara ja han passat unes setmanes, i podríem dir que en Pau comença a estar adaptat. La separació és dura, ja que encara plora quan el deixo, però ara ja, una vegada està als braços de la senyoreta, i nosaltres fora de la seva àrea de visió, es tranquil·litza i es posa a jugar. Quan el recollim, fins i tot ja ens fa un somriure de complicitat, com si ens volgués dir: Home, ja ets aquí!!!!

Destacar la feina de la senyoreta, que està tenint molta paciència. Ja se que és la seva feina, però crec que amb en Pau s'està portant molt bé, i cal reconèixer-ho, i perquè no, agrair-ho.

Ara només queda que quan arribem a classe, i tots els nens cridin: "en Pau, en Pau!!!" ell els hi torni la salutació amb la mateixa alegria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada